129 грн
В наявності
+
Область застосування:Для ШКТ
Форма випуску:Таблетки / капсули
Країна-виробник:Україна
Термін придатності:24 М
Вага (кг) ≈:0.052
Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги

Офіційний виробникВся продукція сертифікована і має відповідні паспорта якості.

Миттєва обробка замовленьНаші менеджери в найкоротші терміни обробляють і готують замовлення до відвантаження.

Оповіщення SMSВи отримуєте SMS повідомлення про кожну стадію вашого замовлення.

Різні способи оплатиСплачуйте товари зручними вам способами: готівкою кур'єру, безготівково на квитанції банку або кредитною карткою у момент замовлення..

Доступна цінова політика Всі препарати безпосередньо від виробника за рекомендованою ціною.

Інструкція по застосуванню

Склад: валін - 60 мг, ізолейцин - 50 мг, лейцин - 80 мг, фенілаланін - 40 мг, треонін - 40 мг, триптофан - 25 мг, метіонін - 25 мг, лізин - 80 мг.

Є 8 «незамінних» амінокислот, і вони називаються «незамінними», тому що наш організм не може їх виробляти, тому важливо, щоб ми включали їх в свій щоденний раціон.

Вісім незамінних амінокислот - це лізин, триптофан, метіонін, фенілаланін, лейцин, валін, треонін і ізолейцин.

Чому важливі амінокислоти? Амінокислоти є будівельними блоками білка, який є дуже важливим елементом майже для всіх фізіологічних функцій. Більшість скелетних тканин, клітин, органів і м'язів складаються з амінокислот. Вони допомагають виробляти білки, які дозволяють нашому тілу рости, відновлювати тканини, розщеплювати їжу і виконувати багато інших важливих біологічних процесів.

Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA) мають розгалужену молекулярну структуру. Їх три: лейцин, ізолейцин і валін. Як і інші незамінні амінокислоти, вони є будівельними блоками білків і м'язів. Вони також допомагають регулювати рівень цукру в крові. BCAA також допомагають зменшити втому під час тренування.

Незамінні амінокислоти є будівельними блоками білка. Ці продукти можуть бути рослинними або тваринними білками, але людям, які сидять на рослинній або веганскої дієті, може бути складніше отримати достатню кількість незамінних амінокислот.

Коли ми їмо білок, він розщеплюється в нашому шлунково-кишковому тракті на окремі амінокислоти, а потім знову з'єднується разом у вигляді нових білків. Цей складний біологічний процес називається біосинтезом білка.

Рослинні білки, багаті незамінними амінокислотами, включають комбінації цільного зерна, соєвих бобів, сочевиці, нуту, чорних бобів, квасолі пінто, мигдалю, волоських горіхів і насіння соняшнику. З них тільки соєві боби вважаються повноцінним білком. Інші рослинні білки вважаються «неповними», тому що вони містять тільки деякі незамінні амінокислоти.

Протеїнові порошки, особливо порошки ізолятів молочної сироватки, є відмінним джерелом повноцінного білка і містять усі незамінні амінокислоти.

Тваринні білки, які багаті незамінними амінокислотами, включають яловичину, свинину, індичку, курку, яйця, молоко, йогурт, сир і морепродукти. Тваринні білки вважаються «повними білками», тому що вони містять всі незамінні амінокислоти.

Яка рекомендована добова кількість незамінних амінокислот?

Амінокислоти присутні у білкових продуктах, тому рекомендований рівень амінокислот визначається з урахуванням щоденного рекомендованого споживання білка.

Потреба в білку сильно варіюється від однієї людини до іншої. Наприклад, людям, які активно тренуються, потрібно більше білка, ніж малорухливим людям.

Щоб розрахувати мінімальну кількість білка, яку Ви повинні їсти щодня, помножте вагу свого тіла в кілограмах на 0,8 або вагу в фунтах на 0,36.

Це становить:

  • 56 грам в день для середньої малорухливої людини.
  • 46 грам в день для середньої малорухомої жінки.

1. Валін

Валін, крім того, що є незамінною амінокислотою, він є однією з трьох амінокислот з розгалуженим ланцюгом. Два інших - лейцин і ізолейцин. Разом з лейцином і ізолейцином валін входить до групи протеїногенних амінокислот, які є будівельними блоками білків, що продукуються клітинами, які записані в генетичному коді кожної живої істоти. Валін є важливим джерелом азоту, важливого компонента в синтезі аланіну і глютаміну в м'язах.

Продукти, багаті на валін, включають в себе:

  • сир
  • риба і птиця
  • насіння кунжуту
  • сочевиця
  • тофу
  • яєчні білки
  • арахіс
  • яловичина і баранина
  • желатин

2. Ізолейцин

Ізолейцин - інша амінокислота з розгалуженим ланцюгом. Не може вироблятися в нашому організмі самостійно та має бути отримано з їжі, яку ми їмо.

Ізолейцин необхідний для правильного згортання крові і відновлення м'язів. Хоча дефіцит ізолейцину зустрічається рідко, його симптоми включають запаморочення, втома, головні болі, сплутаність свідомості, дратівливість і депресія.

Ізолейцин виконує кілька ключових функцій в здорових функціях організму.

  • Він регулює рівень цукру в крові і підвищує рівень енергії в організмі.
  • Грає ключову роль в транспорті кисню з легенів в різні частини тіла і виробленні гемоглобіну, який містить залізо.
  • Є важливим для ефективного метаболізму глюкози, що проявляється у збільшенні поглинання цукру.

При пероральному прийомі ізолейцин знижує рівень цукру в крові на 20 % і збільшує всмоктування цукру в м'язах на 71 % без необхідності підвищення рівня інсуліну в крові.

Хороші джерела ізолейцину:

  • яйця
  • курка
  • риба
  • сир
  • соєві боби
  • морські водорості

3. Лейцин

Лейцин є третьою амінокислотою з розгалуженим ланцюгом. Він не виробляється організмом природним шляхом і повинен поглинатися їжею, яку ми їмо.

Лейцин називають «буферним» білком, тому що він здатний захищати організм, коли йому не вистачає заліза. Він використовується для виробництва стеролів, що нагадують жири (гарним прикладом є холестерин) які знаходяться в печінці, жировій тканині і м'язової тканини.

Лейцин використовується в якості біологічно активної добавки для бодібілдингу для підвищення фізичної працездатності, оскільки він підвищує витривалість одночасно затримуючи руйнування м'язової тканини за рахунок значного збільшення виробництва м'язових білків.

Лейцин також є ідеальною дієтичною добавкою для людей, що відновлюються після серйозних хірургічних операцій, серйозних травм або сильних м'язових болів. Він також має здатність розчиняти вісцеральний жир, вид жиру, виявлений в самому глибокому шарі шкіри, який не реагує на звичайні вправи по зниженню ваги або нехірургічні процедури.

Лейцин є відмінним джерелом енергії, особливо під час інтенсивних спортивних навантажень та інших екстремальних фізичних навантажень. Він захищає від втоми і регулює рівень глюкози в організмі.

Харчові джерела лейцину включають в себе:

  • соєві боби
  • яловичина
  • курка
  • сир пармезан
  • свинина
  • насіння і горіхи
  • білі боби

4. Фенілаланін

Фенілаланін є попередником тирозину, антидепресанту дофаміну, норадреналіну, адреналіну і пігменту шкіри, меланіну. Він також є попередником фенілетиламіну, популярної антидепресантної харчової добавки.

Вживання в їжу продуктів, багатих фенилаланином, допоможе запобігти перепади настрою, позбавить вас від летаргії, млявості, почуття поганого настрою і занепокоєння.

Існує три форми фенілаланіну: L-фенілаланін, D-фенілаланін і DL-фенілаланін. L-фенілаланін перетворюється в L-тирозин, потім в L-дофа і в дофамін. D-фенілаланін виробляє ендорфіни, що виділяються гіпофізом під час фізичних вправ, збудження, оргазму, при виникненні болю і після вживання гострої їжі.

В порівнянні з L-фенилаланином, D-фенілаланін не може ефективно долати гематоенцефалічний бар'єр. D-фенілаланін виводиться з сечею без потрапляння в центральну нервову систему.

DL-фенілаланін продається в якості харчової добавки і використовується через його болезаспокійливі і антидепресантні властивості. Його знеболюючу властивість можна пояснити його здатністю блокувати фермент карбоксипептидазу, що викликає пошкодження енкефалінів.

Хорошими джерелами фенілаланіну є:

  • яловичина, птиця, свинина і риба
  • молоко, йогурт, яйця і сир
  • соєві продукти (включаючи ізолят соєвого білка, соєве борошно і тофу)
  • горіхи і насіння

5. Треонін

Треонін відіграє важливу роль у формуванні кісток, хрящів, волосся, зубів і нігтів. Він також відповідає за ріст і розвиток м'язів печінки, скелетних м'язів і тонкого кишечника. Треонін також допомагає у виробленні антитіл для зміцнення імунної системи.

Треонін допомагає прискорити загоєння ран і відновлення після травм, допомагаючи побудувати міцні кістки.

Гарні джерела треоніну:

  • сир
  • молоко
  • яйця
  • насіння кунжуту
  • квасоля
  • домашня птиця
  • риба
  • м'ясо
  • сочевиця
  • кукурудза
  • різні зерна

6. Триптофан

Триптофан - це амінокислота, яка стимулює сон, яка відіграє важливу роль у виробленні серотоніну, вітаміну B3 (ніацину) і ауксину (рослинного гормону).

Серотонін - це гормон «гарного самопочуття», який допомагає поліпшити настрій, запобігає сонливість і допомагає боротися з депресією.

Триптофан використовується для лікування передменструального синдрому і сезонного афективного розладу (САД) або зимової синяви, викликаної відсутністю сонячного світла в похмурі зимові місяці.

Триптофан міститься в наступних продуктах:

  • молоко
  • шоколад
  • овес
  • банани
  • сушені фініки
  • сир
  • арахіс

7. Метіонін

Разом з цистеїном метіонін є однією з двох сірковмісних протеіногенних амінокислот. Метіонін також служить ефективним антиоксидантом і допомагає в метаболізмі організму на клітинному рівні. Це ідеальний засіб проти окисного стресу, завдяки своїй здатності перетворюватися в сульфоксид метіоніну. Це важливо, тому що він може забезпечити організм сірою і метильними елементами, необхідними для росту людини.

Метіонін використовується для лікування захворювань печінки, особливо викликаних чотирихлористим вуглецем і миш'яком.

Джерела метіоніну включають в себе:

  • курка
  • риба
  • молоко
  • червоне м'ясо
  • яйця
  • горішки
  • зерна
  • квасоля

8. Лізин

Лізин є ключовим компонентом у виробленні гормонів і ферментів і відіграє важливу роль у виробленні колагену, речовини, яка має вирішальне значення для формування кісток, м'язів, хрящів і шкіри.

Лізин можна отримати, вживаючи в їжу продукти, багаті білком, а також у вигляді добавки у вигляді таблеток, порошку або ін'єкцій.

Лізин відіграє ключову роль в абсорбції кальцію, зменшуючи кількість кальцію, що виділяється з сечею. Це сприяє росту волосся, нігтів, зубів і кісток. Він також запобігає втраті кісткової маси, яка призводить до остеопорозу.

Лізин слід приймати спортсменам, які займаються важкими фізичними вправами на витривалість. Вегетаріанці потребують більшої кількості лізину, тому що овочі, крім бобових, містять дуже мінімальну кількість лізину.

Лізин є важливим компонентом у нарощуванні м'язової маси, зниженні рівня холестерину і прискоренні відновлення після операції.

Продукти з високим вмістом лізину:

• м'ясо
• риба
• яйця
• соєві боби
• продукти з птиці
• горішки
• молочні продукти

Незамінні амінокислоти для дієти без глютену

Люди, які дотримуються безглютенової дієти, не можуть отримувати достатню кількість білків тваринного походження, щоб забезпечити достатній запас незамінних амінокислот. Однак існують способи стимулювання білків з використанням рослинних джерел, що не містять глютен.

Амарант, лобода і гречка містять велику кількість лізину. В цілому, амарант надзвичайно багатий багатьма незамінними амінокислотами. Крім того, додавання бобової (квасолі або нуту) борошна може підвищити вміст білка, щоб зробити хлібобулочні вироби більш поживними.

Спосіб застосування: дорослим та підліткам з 16 років по 1 капсули 3 рази на день за 30-40 хвилин до прийому їжі

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту.

Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.

ТУ У 15.8-32547646-001-2003

Висновок МОЗ України № 05.03.02-04/ 49900 від 18.10.2006 р

Відгуки

Брал раньше и американские и польские аминокислоты, тренер посоветовал попробовать эти. Удобно, что в капсулах, а не в порошке.
Написати відгук
Купити Бішофіт для суглобів